Снимка: Reuters
fallback

Всеки зодиакален знак има своите светли и тъмни страни. Нашите сенки никога не напускат съществуването ни и се появяват в определени ситуации. Така е и с Девите – тези иначе така любезни персони, които подхождат с разбиране към всеки човек, имат своите тъмни черти, които проявяват в определени ситуации.

Всичко трябва да си е на мястото

Девата обожава реда и подредбата. За нея дори най-малкото разместване на мебелите, което не е по неин вкус, е немислимо. Девата е способна да вбеси околните, преподреждайки дори коледната им украса. Прането се простира под конец и по точно определени критерии. Съдовете се редят върху сушилнята по цветове и големина. Изобщо, светът на Девата е съвършено подреден и всяко вмешателство може да предизвика яростна съпротива от страна на тази зодия.

Те са перфекционисти

Девите са истински перфекционисти във всичко, което правят – не само в работата си, но и в домакинството, връзките, отглеждането на деца, приятелствата си. Никога нищо не е достатъчно добро, според тях. Понякога са склонни да се самобичуват, защото смятат, че не са се справили добре. Съответно изискванията им към другите са също големи.

Повече по темата може да прочетете в Az-jenata.bg

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

13

Анонимен

преди 5 години

Правилно. Девите трудно дават обич.Дават внимание, уважение, материална и морална помощ, но не и любов.Не че не обичат, просто са земен знак.

12

Анонимен

преди 5 години

Номер 11, ти пък все едно си наясно какво му е било на него. Всеки си има собствена история. Никой не е длъжен на някой, от който не е получавал обич. И никой не е длъжен на родителите си, ако родителите му не стават. Но отново, поне Девите са едни от най-смелите като цяло, живеят според убежденията си, не са лицемери. Това обяснява всичко за останалата част от света, хаха

11

Угърчин

преди 5 години

Един мой градски,бивш Началник на полицията в града,зодия Дева.Починала майка му,когато му се обадили,да му съобщят,отговорил,че не познава такъва човек,повече да не го търсят и безпокоят по-този въпрос,след което не отишъл на погребението й?!?!?!Бил и обиден за стара семейна вражда,за някакви наследствени имоти?!?!?!Коментарът е излишен,това обяснява всичко останало за тази зодия?!?!?!

fallback