Снимка: Pexels
fallback

Близнаци

Близнаците обичат новите преживявания, тръпката от преследването и трудно се впускат във връзка. За тях не е лесно да се отдадат само на един човек, а още повече - да кажат такива силни думи, като "обичам те". Обожават да флиртуват и проявяват интерес към нови хора, с които се запознават, дори когато са обвързани. Трябва им много време, за да намерят човек, с когото са готови да създадат по-дълбоки отношения.

Дева

Девите премислят прекалено много всичко, особено отношенията с хората и връзките. Искат да се уверят, че всичко е перфектно и партньора дава най-доброто от себе си, за да могат да му кажат, че го обичат. За тях е важно връзката да е сериозна, но и да знаят, че и другият човек мисли така, за да изразят чувствата си и да покажат емоциите си. Страхът, че не всичко е перфектно, често проваля връзките на девите.

Вижте още в teenproblem.net

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

2

защо го изтрихте чов

преди 5 години

Има едно правило, не приемай нещата лично, особено когато изявленията са направени в социалните мрежи и не са адресирани конкретно с имена и т.н. Защото подателят може да не е имал предвид нищо, или е имал предвид някой друг (което е доста подло като поведение по принцип).

1

Анонимен

преди 5 години

До Анонимен Ko?

fallback