Снимка: Pexels
fallback

Овен 

Те постват миймове и забавни клипчета - как хора се спъват и падат, например. Игриви са в социалните мрежи. Смеят се шумно и истерично, когато видят някои забавни постове. И пишат смешни коментари.

Телец
 
Столкъри. Като детективи са, в тях сякаш живее следовател, който постоянно разгадава кой къде е и какво прави. Но са и много емоционални - правят чувствени постове. Разкриват сърцето си пред всички.
 
Близнаци
 
Царете на Instagram. Всичките им приятели им пишат и споделят какво се случва и какво правят в момента. Разбират всички тайни. Близнаците винаги пишат остроумни и ефектни коментари на снимки на приятели.
 
Рак
 
Срамежливи са, но имат силна интуиция. Случва се тъкмо да си помислят за някого и той да хареса снимката, която са постнали. Раците много внимателно проверяват хаштаговете си и коментарите си за правописни грешки.
Лъв
 
Чаровниците на Instagram. Правят си най-забележителните селфита. А жените от тази зодия винаги са с впечатляващ грим на снимките си. В живота може да създават драми, но в социалните мрежи са елегантни и на ниво.
 
Дева
 
Следят всичко, дори да не признават. Дори детайлите - таговете, емотиконите, всички коментари, приятелите, последователите, филтъра на фотото. Но рядко самите те коментират постове.

Как се държат другите зодии вижте в teenproblem.net

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

15

Пострадал

преди 5 години

До АнонименДоста от Водолеите СА скандалджии и то големи. Поне моят опит е такъв. Познавам двама отблизо - и двамата са точно скандалджии, лоши, подли хора. Коварни и манипулатори. Виждал съм и други водолеи подобни. Съвсем не казвам, че всички са такива! Но аз съм видял доста от този вид. В народа на тази зодия и викат "водоПОДлей"!

14

Анонимен

преди 5 години

До Анонимен 8Пич, ако вярваш на някой, който твърди, че използва "древно" знание от времета, когато 99.999% от населението не е можело да пише, да ти казва, що за храктери си, при положение, че не са чували за неща, като психология и вслияние на средата, то си мнооооооооООГООГОГОГОООООО зле :)

13

Анонимен

преди 5 години

Много глупости се пишат под формата на статии в този сайт, но палмата за тъпотия печелят винаги статиите, посветени на астрологията. Там избуява цялата ограниченост и повърхностност на тукашния пишман-писач.Дано наистина не се мислите за журналисти. Не сте по-далеч от никое друго поприще.

fallback