Снимка: pexels.com
fallback

Интуицията в резюме са всички онези наши "екстрасензорни" способности, които ни подсказват някои истини, без реално да знаем подробности или да имаме доказателства по темата. Ние просто знаем и/или усещаме нещо. Този феномен се нарича още вътрешен глас или "шесто чувство".

Всеки зодиакален знак има различна интуитивни способности. Някои зодии са с по-изразено шесто чувство, други с не чак толкова…

Ето и каква е вашата интуиция според зодията ви:

Овен: Сензор за енергии

Удивително е как първият знак в зодиака усеща енергиите наоколо. Всеки от нас излъчва някаква енергия, а когато чувстваме любов, омраза или желание, тази енергия вибрира с различна честота. Овенът усеща тази енергия много точно, особено когато тя идва към него от неговите близки и някак знае как да реагира според ситуацията.

Телец: Детектор за недоброжелатели

Телецът има безкрайна жажда за обич и стремеж към задоволство. Той обича да дарява, но и да получава радост, и често го прави инстинктивно. Когато други хора се опитват да проникнат зад защитната стена на Телеца, той го усеща и внимава. Телецът е готов да сподели своето богатство, любов и тайни само с отбрани личности, като веднага разпознава хората с користни цели.

Вижте за останалите зодии в Tialoto.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

3

Анонимен

преди 5 години

Не си правете майтап. Интуицията има център в мозъка и може да се развива. Но не е желателно. Страшно е за близките.

2

анонимен

преди 5 години

Медиуми са преимуществено козирози и стрелци, риби са егоцентрици и параноици, нерви като корабни въжета са необходими, за да общуваш с риби.

1

Анонимен

преди 5 години

Кръстнице тая вечер на вилно парти ли сме

fallback