Снимка: pexels.com

Освен че астрологията може да разкрие много аспекти от нашия характер и поведение, тя има и косвено влияние и върху нашето здравословно състояние. Прочетете, за да разберете повече как точно вашият зодиакален знак се отразява върху вашето здраве.

Овен

Енергичните представители на тази зодия премислят всичко твърде интензивно. Затова те често имат физически проблеми, свързани с черепа. Възможно е да имат напрежение в главата, да страдат от главоболие, от зъбобол, от болки в челюстта и повечето от тези състояния да са причинени от стрес. Намерете начини да се освободите от отрицателните мисли и от негативната енергия, за да избегнете тези заболявания.

Телец

Телецът се управлява от Венера, чиято енергия е свързана с гърлото, челюстта и производството на инсулин в тялото. Това, съчетано с любовта на представителите на тази зодия към вкусните храни, като например сладкишите, трябва да ги накара да се пазят от затлъстяване. Телците трябва да отделят специално внимание на долната част на главата си – сливици, гласни струни, щитовидна жлеза.

Вижте още за останалите зодии в Tialoto.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase