Снимка: pixabay

Месец август е най-топлият в годината. Той е и най-слънчев. В повечето случай, освен ако климатът не ни изненада, август е горещ, сух и много светъл месец, подходящ за почивки, пътешествия, забавления.

Бебетата, родени през този прекрасен месец порастват като невероятни личности. Техните личностни черти се отличават от тези на останалите.

В рубриката на Az-jenata.bg "Знаете ли, че...?" ще ви запознаем с някои любопитни факти за личността на бебетата, родени през август.

1. Те са самоуверени, силни и много организирани.

Малчуганите, родени през този прекрасен месец, порастват като личности с изявен силен характер. Те имат високо самочувствие и не се страхуват да го демонстрират. Родените през август са добре организирани. Те знаят много добре как да разпределят времето и ресурсите си, за да постигнат целите си и да приключат с ангажиментите си навреме и качествено.

2. Те са добра компания.

Хората, родени през август са топли и сърцати личности. Те са душата на компанията. Хората обичат да са покрай тях, защото винаги намират начин да ги разсмеят.

3. Често стават лидери.

Августовските бебета имат заложени в характера си качества на лидер. В много случаи те стават шефове, ръководители на екипи, предприемачи, работодатели.

Повече по темата може да прочетете в Az-jenata.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase