Снимка: Reuters

Овен - дюнер/джоб с пилешко 

Овните са огнен знак и кипят от енергия. Трябва им нещо по-калорично и пикантно, за да ги зареди и да им даде още сили. Те са заети, вършат много неща наведнъж, затова нямат време за дълъг обяд. Затова и рядко сядат в заведение, дори да имат дълга обедна почивка - предпочитат фастфууд. Дюнер или джоб, пълен с пилешко месо, картофи, зеленчуци, подправки и сос е идеален вариант за тях.
 
Телец - сандвич
 
Телците са традиционалисти и харесват класическите неща. Те трудно правят промени около себе си. Затова за тях най-подходящ е този обяд, който вероятно са имали/имат и в училище - домашен сандвич. Това може да са филии, намазани с пастет, с фъстъчено масло или с маргарин и шунка/колбас.
 
Близнаци - Гофрети, палачинки
 
Мразят статуквото, затова и няма да имат класически обяд. По-скоро на обяд ще ядат неща, които са подходящи за закуска. Така или иначе, рядко закусват. Но дори да са закусвали, ще повторят закуската и по обяд. За тях добър вариант са гофрети, палачинки със сладко, принцеси с яйце и сирене.
 
Рак - макарони
 
Раците са много емоционални, затова на тях им трябва вкусна храна, която ще ги накара да се почувстват по-добре, когато са под стрес или натъжени, а това се случва често. Обядват макарони със сирене. Като водни знаци, харесват и морски деликатеси - омар или миди.
 
Останалите зодии и какво е подходящото ястие за тях - четете в Teenproblem.net

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase