Снимка: pixabay
fallback

Tелец 

За телците нищо не показва любовта по-добре от физическото привличане, затова гушкането им е приоритет във връзките. Този знак е управляван от планетата на любовта Венера, затова е толкова любвеобилен, топлосърдечен и винаги загрижен за любимите и близките. Телците са чувствителни и държат на ценности и отношения, а не толкова на материални неща, но физическото докосване е много важно за тях и ги подлудява. Това е техният любовен език. С тях винаги ще сте залепени един за друг и ще се гушкате.
 
Лъв
 
Имат репутация на такива, които искат цялото внимание, признание и любов за себе си. Но не се страхуват да отвръщат със същото, когато някой им ги даде. Могат понякога да са леко самовлюбени, но са и много щедри и лоялни, когато сте спечелили сърцето им. Нямат проблем с показването на интимност и чувства на публични места, дори им харесва. Обожават да се гушкат и да ги прегръщат продължително, защото това им показва, че са обичани, ценени и специални. Това подобрява и настроението им.
 
Останалите зодии, които обожават да ги прегръщат - четете в teenproblem.net

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

14

13

преди 5 години

До Анонимен 13Моите Марс и Венера са в Рак, не мога да бъда любвеовилна с всеки. Предполагам, че и приятелката ти е така. Не я карай да се промени и да заглъхне.

13

По принцип

преди 5 години

Всички хора обичат да бъдат обичани и гушкани ! Обичайте се и гушкайте децата си ! ТОВА е важно и е самата истина !

12

Анонимен

преди 5 години

приятелката ми е рак и е много нежна любвеовилна.

fallback