Снимка: Instagram
fallback

Финалът на конкурса "Мис Плеймейт 2018" ще е чак през месец септември, но вече се знае кои са 11-те участнички-финалистки. Скоро беше показана фотосесия на състезателките и темата за конкурса е сред най-обсъжданите в светските среди.

Явно това накара черната Златка да напише коментар във Facebook за новото поколение плеймейтки. Ето какво гласи поста на Златка Димитрова:
 
"В годините много често ме питат дали не съжалявам за началото на пътя към славата. Винаги отговарям с гордост, че титлата "Плеймейт" е най-хубавият комплимент, който съм получавала като жена, но не тя ми придаде стойност като човек. Конкурсът те изстрелва в Космоса, но не бива да забравяш, че хората живеят на Земята. Важно е да знаеш къде се намираш. За да няма повече спекулации по темата, не харесвам и не следя новите плеймейтки. Може би сред тях има достойни, но аз не мога да ги откроя. Продължавам да казвам, че в България със златни букви в историята на "Плеймейт" са записани само три имена - Николета Лозанова, Златка Райкова и Златка Димитрова".
 
Другата популярна плеймейтка - Николета Лозанова подкрепи колежката си и изказа сравнително сходно мнение. Тя се включи с коментар под поста на Златка:
 
"Титлата “мис плеймейт” няма да направи кръвта ви синя. Популярността е бреме и е до време, и изстрелвайки се рязко, знайте, че падането от високо е болезнено. Не бяха една и две мечтателките, които вече осъзнаха, че тяхното име няма да бъде причислено към легендарните за България в този конкурс - Златка Димитрова, Златка Райкова и моя милост - Николета Лозанова!".
 
Още по темата и изказванията на Николета Лозанова можете да видите в Teenproblem.net

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

54

nina

преди 5 години

Тези двете са ултра ***,а още повече мъжете,които им угаждат...

53

Анонимен

преди 5 години

Лозанова не се знае. Но Златка си е сърцата.

52

Ванката

преди 5 години

Гнуссс, ... но пък за всеки *** си има и контейнер. Защо ни облъчват с битието на тези кухи *** и лайновозки!? Има безброй жени - качествени, красиви и достойни! Но борбата в живота на учителки, мед. сестри, лекари, инженери, архитекти ... и още достойни дами с професии и мозък, май не е атрактивна за преса и население, а?

fallback