Снимка: Pexels
fallback

От 26 юли до 19 август Меркурий, планетата на комуникацията, интелекта, мисленето, обмяната на информация, пътуването, техниката, отново ще се движи в обратна посока. Ето какво ще донесе ретроградния Меркурий на зодиите, според EliteDaily. 

Овен
 
Ще има активност в сексуалния им живот и ще станат по-креативни и експресивни. Ретроградният Меркурий може да им припомни старите дни и човек от миналото им да се опита да се появи отново в живота им. Няма да е изненада, ако някой бивш партньор им пише да се видят. Но овните няма да отговорят на провокацията - знаят, че има причина да са оставили този човек в миналото си.
 
Телец
 
Планетата ще повлияе на отношенията в дома им и семейството. Може да имат скандали с брат или сестра, телците обаче ще опитат да избегнат драмата и заяждането. Ако решат да поканят някой роднина на гости, трябва да го слушат внимателно и да се запознаят с графика му, за да не изглеждат несъобразителни.
 
Близнаци
 
Меркурий ги управлява. Затова този период на ретроградно движение им се отразява доста. Важно е да не подписват важни документи, да не правят сделки и да се опитват да избегнат сериозните и тежки разговори - думите им може да останат неразбрани. Близнаците да не купуват и нова техника.
 
Рак
 
Ретроградният Меркурий ще се отрази на печалбите и доходите им. Ако изплащат кредит или имат да връщат заем, може нещата да се забавят. Друг вариант е раците да започнат да преразглеждат ценностната си система и да драматизират излишно.

Останалите зодии и какво ги очаква до средата на август - четете в Teenproblem.net
 
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

9

Анонимен

преди 5 години

споко, няма да ви се отрази зле, защото вече сте много зле от четене на хороскопи

8

анонимен

преди 5 години

на голите охлюви само от всички зодии, разбирайте измамници, ще се отрази много зле

7

Анонимен

преди 5 години

Как ще се отрази? Ми никак... егати глупостите...

fallback