Снимка: Reuters
fallback

32-годишната манекенка казва, че няма нищо по-релаксиращо от едно продължително киснене във ваната, особено ако до нея са и любимите ѝ аксесоари. "Обожавам къпането. Аз съм човек, който се къпе три пъти на ден. Рускиня съм, затова обичам докато съм във ваната около мен да има свещи, храна, да гледам руска телевизия и разбира се - във водата да има много мехурчета", разкри Ирина.

Тя сподели още, че за нея е ужасно, когато пътува по работа някъде и трябва да се примирява със стоенето в малки, нелуксозни бани. Въпреки че обожава да се глези с ароматни вани и че кариерата ѝ върви отлично, моделът казва, че тя и съпругът ѝ, Брадли Купър, не водят много вълнуващ или бляскав живот.
 
Пред британското издание на списанието "HELLO!" тя посочи: "Нямам бляскав живот. Аз съм обикновен човек, когато не съм на работа. Тогава не нося токчета и грим. А просто гледам телевизия, ходя на кино, релаксирам с приятели, отивам на суши. Обожавам да гледам руска телевизия и да ям в леглото. Мога да кажа, че съм по-скоро домошар".
 
Още за живота на Ирина Шейк можете да прочетете в teenproblem.net
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

44

стефчо

преди 5 години

Много важно като се къпе по 3 пъти,сигурно иска да отмие вътрешната си мръсотия.

43

Анонимен

преди 5 години

И па има вошки по най-милото..

42

мць

преди 5 години

Начи много мирише, веднъж на ден й е малко... Как ли го понася Брадли?

fallback