Снимка: Instagram
fallback

Из светските среди и социалните мрежи се говори, че съпрузите - режисьорът Ники Илиев и актрисата Саня Борисова, са разделени от няколко месеца.

Дори вече да не са двойка, двамата явно успяват да преглътнат гордостта си и егото си, тъй като сега бяха заедно на филмов фестивал в Иския, Италия.

И двамата са качили снимки от събитието в профилите си в Instagram, а Саня дори е публикувала такива фотоси, на които е застанала до Ники и не си личи между тях да има някакво напрежение или лоши чувства.
 
Естествено, може просто да се държат професионално и да мислят на първо място за кариерите си. 
 
На фестивала Ники и Саня представят филма “Нокаут, или Всичко, което тя написа”. Илиев е режисьор на лентата, а Саня е в главната женска роля.
Още по темата можете да прочетете в teenproblem.net

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

14

Анонимен

преди 5 години

Не е. Бивш е и на Ивет Лалова. Ама тогава яко се плюха. Той твърдеше, че Ивет била твърда като камък. Лекоатлетка, нормално.

13

Анонимен

преди 5 години

Мадамата е мн бездарна актриса, хубавка ама бездарна. И той не си спомням да блести с някакви особени заложби. Един бог знае какво ги е държало заедно толкова време

12

Анонимен

преди 5 години

Мама дава парички и никито снима филмчета.Добре че беше ген.Тонев (лека му пръст) та и отдаде за без пари държавен имот! Кражби,кражби!

fallback