Снимка: Pixabay
fallback

Жените, родени под знака на Водолея, се нуждаят от дълго ухажване и голяма порция нежност, за да се разкрият пред партньора.

Но пък след това със сигурност попадат в тройката на най-добрите любовници и цялото им тяло се превръща в една голяма ерогенна зона.

Те са находчиви и са готови да намерят пътя към удоволствието заедно с партньор си. Това, което е сигурно, че в спалнята жената Водолей дава винаги повече.

Сексуални предпочитания
 
За тях няма забранени неща в секса, но винаги има риск да останат леко разочаровани. Опитвайки се да угодят на партньора си, те забравят за собственото си удоволствие.
 
Още за жените Водолей в леглото - четете в tialoto.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

10

Къде

преди 5 години

Къде ви изчезна статията за България ? Кой изгони българите от България ? Не ни заблуждавайте с фалшиви СТАТИИ,като тази.! Кой ще ПОЕМЕ ОТГОВОРНОСТ за намаляването на българската НАЦИЯ ? Господин КАЛФИН,трябва вие да ОТГОВАРЯТЕ за положението във България,което е РЕЗУЛТАТ от вашето управление ! Сега ли видяхте ОПРОПАСТЕНАТА ДЪРЖАВА ? БСП е виновна за това !!!!

9

Анонимен

преди 5 години

За позите кажете, за позите.

8

Бай салам

преди 5 години

За какъв секс, за каква креативност става дума при жената Водолей?Нещо се случва в главата и , но обикновено е нищо съзидателна, по скоро пълна разруха.Създава образ на значеща и можеща, но УВИ.

fallback