Снимка: Pexels
fallback

Овен - Праскова

 
Като първи знак в зодиака, овенът се свързва с енергията, раждането, детството. Според китайската митология прасковата е символ на вечна младост и подвижност. 
 
Телец - Круша
 
Телецът е земен знак и често се свързва със земните удоволствия. Сладък като крушата. В китайската култура тя е символ на просперитет, богатство, удоволствие, които са важни за телеца.
 
Близнаци - Лимон
 
Лимонът е символ на зараждането на позитивната енергия и "изстискването" на негативното. Такава полярност е характерна за близнаците, те си сменят мненията и настроенията, но винаги остават позитивни. Жълтото също се свързва с радостта.
 
Рак - Смокиня
 
Ракът е закрилник на семейството и дома. Смокинята пък е символ на плодородието и изобилието, според древните египтяни, затова е най-добрият плод за раците.
 
Лъв - Пъпеш
 
Пъпешът се свързва с лукса, богатството, креативността и ненаситността. Лъвът пък обожава удоволствията, умее да се забавлява и държи на лукса и удобствата.
 
Дева - Портокал
 
Този зодиакален знак винаги се е свързвал с чистотата, непорочността. В християнската символика портокалът е символ на невинността, девствеността, така че е идеален за девите. Носи и тяхната елегантност.
Останалите зодии и кои плодове им подхождат - четете в teenproblem.net

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

11

Анонимен

преди 5 години

а написалия статията КРАТУН

10

Я, какво съм бижу!

преди 5 години

Ябълка, с асцендент пъпеш! :)

9

Щерю

преди 5 години

- Ама от кадя на кадя, бре?

fallback