Снимка: Pixabay
fallback

Проучване показва, че мъжете, които пият по бира на ден, произвеждат повече сперма.

В изследването на италиански учени са участвали 323 мъже, които имат различен прием на алкохол през седмицата. Резултатите показали, че тези, които пият повече, имат по-висококачествена сперма.

Тези, които искат да станат бащи, могат спокойно да приемат бира и вино, защото според изследователите, това ще увеличи шансовете им да станат родители..

Ефектът се дължи на антиоксидантите в гроздето и на съединението хсантохумол в хмела, които предпазват клетките от увреждане.

Препоръчваното количество обаче е малко - около бутилка вино седмично, или няколко малки бири. То обаче може да е голяма утеха за мъжете с репродуктивни проблеми, на които обикновено забраняват всякакъв алкохол.

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

29

САмо лечебна бира

преди 5 години

Качествената бира произведена по истинска технология е лечебна .Пречиства организма абсорбира много вкл опасни вещества.Стимулира обмяната на веществата..НА пазара има отровна бира с нарочно добавени спец продукти..Напомняме че кървавите събития в Украйна бяха направени чрез отравяне на милиони с зомби пиво и чрез нарочно наркоманизирани депутати..

28

+

преди 5 години

...Препоръчваното количество обаче е малко - около бутилка вино седмично....Джеси, моят прадядо е надживял и трите си жени, доживявайки до 107 години. Последната е избягала от него(а после си я е върнал), защото е искал да я люби цяла нощ(през първата им брачна нощ, а е бил само на 70 год). На маса прадядо ми е сядал с каничка червено вино(около 500 -700 мл.).Тия дето пият по капачка или по 20 гр. - тях и войници не ги взимат!!!

27

Анонимен

преди 5 години

..Доказано: Бирата увеличава качествата на спермата!...А бозата? Какво?

fallback