Снимка: pexels.com
fallback

Онлайн срещите са доста модерни в днешно време. Те обаче крият доста капани, особено за момичетата, които са уязвими по различни начини. Ето защо е доста важно да подходят с доза разумен скептицизъм и да се „подсигурят“ преди да излязат на подобна „сляпа“ среща с непознат. За собствено спокойствие и безопасност вземете следните мерки:

1. Проследете младежа онлайн

Нерядко профилът на човека, който ви пише, може да не е реален. Хубаво е да се убедите дали зад снимките стой същата личност, както и да проверите до някаква степен информацията, която дава за себе си. Това може да стане с кратко проучване в мрежата. Поискайте профилите му в мрежи като Фейсбук, Инстаграм, Снапчат, от които ще придобиете поне малко информация за съответния човек.

2. Информирайте приятел

Преди да отидете на първа среща с човек, с когото сте се запознали онлайн, задължително информирайте някой познат за мястото и плана ви. Дори да сте убедени, че човекът не е психопат, е важно и друг да знае местонахождението ви.

Вижте още по темата в Tialoto.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

21

С опит Прод.

преди 5 години

Носете джобно ножче и лют спрей в чантата си, по-добре джобовете! Проучете транспорта от и до мястото на срещата. Не оставяйте лични вещи без надзор и напитка, щом ходите до тоалетната! Вземете освежител за уста и презервативи със себе си! Ако ви остави да си платите сметката - зарежете го!!! Пожелавам ви късмет! И не забравяйте,че същите които крачат по улицата, след минута са в нета!

20

С опит

преди 5 години

На онлайн среща се ходи на обществено място, добре е да сте дали телефонен номер, който използвате само за това. Не се качвате в колата му. Ако интуицията ви крещи: "Гнило!", веднага изчезнете! Кажете на приятелка! Не се контете прекалено! Не се връзвайте на баровски снимки! Не вярвайте на думи за любов,преди секс! Избягвайте комплексари! Носете ниски обувки(в случай за бягство)! Вземете достатъчно пари със себе си -за вашата сметка и за такси(това може да ви спаси живота)

19

До Тиин

преди 5 години

Имаше, бате - dial-up, доста бавен, но го имаше. Това, че някои и до сега нямат, не е критерий за развитието.

fallback