Снимка: pixabay
fallback

"Нещата имат корени и клони, делата имат край и начало. Когато знаеш кое стои отпред и кое следва, ще се приближиш до верния път.“ Конфуций

Един от най-великите източни философи, чието учение оказва влияние върху нас и днес, е Конфуций. Философията на мъдреца ни показва как да намерим радостите в живота, как да го изпълним с повече щастие, удовлетворение, успех. Ако се намирате в период от вашия живот, в който не знаете как да съберете себе си, за да постигнете целите си, вижте 5 урока на Конфуций, които ще ви помогнат.

Направете напредъка постоянен

Идентифицирането на правилния път и непрекъснатото движение, в крайна сметка ще ви отведе до желаната цел. С непрекъснати усилия и упорита работа, успехът е неизбежен и ще постигнете целите си.

Вашите приятели и качеството на социалния ви живот са важни

Когато се заобиколите с позитивни приятели, които ви помагат да станете по-добър човек, ще се заредите с положителна енергия и постоянна мотивация. Приятелството е двупосочна улица и трябва да третирате приятелите си по същия начин, по който и те вас. Изследванията доказват, че приятелите играят основен фактор в щастието на хората, ето защо нашият социален кръг е от съществено значение.

Повече по темата може да прочетете в Az-jenata.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

7

Анонимен

преди 5 години

Добре,че ти подарих,верните кучета,Саждьо и Тиква!Гледай си ги ,да не ти ги откраднат,че са приказни! Човек трябва да обича и животните,според,Конфуций!Те му дават сигурност в живота!

6

Анонимен

преди 5 години

Не трябва да се вслушваме в мъдрите съвети на Конфуций,а на някой низш индивид!По този начин ,ние ставаме от него ,по низши същества!

5

мен

преди 5 години

Тези мъдри мисли ,не са за ***!

fallback