Снимка: Pexels
fallback

Овен 

Отношенията ви ще се задълбочат. Ще усетите много по-ясно стремежите и предпочитанията на половинката си. Сближаването ще ви хареса и ще ви мотивира да търсите още общи теми и занимания.
 
Изведнъж може да станете по-активни и по-стремителни, но това не е най-добрата тактика. Не се опитвайте да изпреварвате събитията, по-добре се адаптирайте към тях.
 
Телец
 
Ако по някаква причина чувствате дистанция или охлаждане на отношенията с половинката си, това означава, че е време за откровен разговор. Вие изпитвате огромна необходимост от сигурност и вместо да си задавате риторични въпроси ще е по-добре да ги зададете откровено на обекта на чувствата си.
 
Отговорът, който толкова много ви плаши, всъщност ще ви окуражи. Ще установите, че връзката ви към момента е стабилна, но се нуждае от повече доверие, за да ви носи радост.
 
Близнаци
 
Разговорите с половинката ви през тази седмица няма да са от най-приятните, но не ги отлагайте, те ще са абсолютно необходими. Ще се наложи да помислите още веднъж за собствените си цели, интереси, перспективи и да разберете кое предизвиква разногласията помежду ви.
 
Може да установите, че той/тя не е на вашето интелектуално равнище и да изпитате силно разочарование. Задайте въпросите си директно и, ако установите, че от връзката ви нищо няма да се получи, то по-добре не се измъчвайте, всеки има своя път.
 
Рак
 
Романтичен полъх през тази седмица няма да липсва, но ще бъде леко помрачен от високите изисквания на близките и множеството задачи, които ще ви поставят. Първоначално срещите ви няма да са толкова чести, колкото би ви се искало, а той/тя може да не повярва на разпалените ви обяснения защо не можете да се видите в предложения момент.
 
Няма място за паника. Най-вероятно за добре свършената работа ще получите и някакъв финансов еквивалент. Изненадайте половинката си с идея за любимо развлечение и ще оправите нещата.
 
Лъв
 
Настроението ви е романтично, но ви е трудно да формулирате желанията си или си изграждате твърде амбициозни очаквания от него/нея. Привлекателни сте, няма да страдате от липса на внимание, обаче съвсем друг е въпросът дали ви е приятно да го получавате.
 
Предпоставките за мимолетна свалка, спонтанно любовно обяснение, предложение за среща от неочаквана посока, са на лице. Вие, обаче, искате нещо повече и вероятно ще реагирате пасивно. В крайна сметка, да се радвате на получените комплименти не означава, че непременно трябва да приемате покана за връзка, която би ви разочаровала.

Останалите зодии и какво ги чака в любовта тази седмица - четете в teenproblem.net

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

2

Jj

преди 5 години

До 2Хахаха - гледай, гледай :D

1

Jj

преди 5 години

Кой все още вярва в тези астрални глупости и простотии? Имам чувството, че всяка втора страница на този уебсайт е за някаква зодиакална простотия...

fallback