Снимка: Pixabay
fallback

Истинско чудо за семейството и сбъднат кошмар на работещите в моргата, след като жена от Южна Африка се оказа жива в моргата, пишат от "24 часа".

Дамата била откарана в хладилника на моргата, след като лекарите констатирали "смъртта и". Южноафриканката пострадала при тежка катастрофа и получила сериозни травми на черепа.

Служителите установили грешката си, когато извадили жената от хладилника, за да попълнят данни за труповете в медицинските картони. Официални лица потвърждават пред Би Би Си, че жената е настанена за лечение в болницата в Йоханесбург.

Семейството на "възкръсналата" отказва да говори пред медиите. Единствените служители, с които ще разговарят роднините на южноафриканката са полицията, парамедиците и работещите в моргата.

"Трябват ни отговори", казва мъж от семейството пред Би Би Си. По думите му роднините са все още в шок. 

От болницата отхвърлят всякакви спекулации, че служителите им не са достатъчно квалифицирани.

Това не е първият подобен случай в Южна Африка. През 2011 г. 50-годишна жена се събудила с писъци в морга, а само преди две години жертва на пътен инцидент е обявен за мъртъв в Квазулу-Натал, но ден по-късно човекът се събудил.

През януари тази година, пък, затворник в испанския регион Астурия се събуди часове преди назначената му аутопсия. Мъжът е обявен за мъртъв от трима доктори.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

10

Анонимен

преди 5 години

Той понеже Исус е възкръсвал някога... :D Хубаво е да правите разлика между митове и факти. Митът, използван за Исус, е изплагиатстван от по-стари религии, за да се пулят хората и да се страхуват, че иначе - в ада. Елементарна програма за контрол, която и до днес 70-80% от хората не са дорасли да осъзнаят. Все пак - по-лесно е с приказки за рая, с малкото условие, че трябва да изпълняваш това, което са ти написали едни брадати психари - бой/смърт за жените, смърт за различните и т.н. и т.н.

9

Анонимен

преди 5 години

Като се знам какъв съм инженер ме е страх да отида на доктор !Сбъркали са .. случва се и те са хора .Жив- умрял ... голяма работа !

8

:-)

преди 5 години

Така става понякога, когато се правиш на умрял.

fallback