Снимка: Reuters
fallback

Увереността е едно от ключовите качества, които водят към успех. Някои хора са изключително уверени в себе си, в способностите си, в уменията и позитивните си черти. Те знаят как да ги използват и как да ги демонстрират пред другите, за да превръщат увереността си в успех.

Когато хората вярват в себе си и уменията си без капка колебание, има неща, които те просто никога не правят. Кои са?

Те не се извиняват

Вярата, че могат да се справят и че рядко грешат кара самоуверените хора да не се извиняват без причина. Неуверените хора, които непрекъснато се съмняват в способностите си, в методите си, в знанията си са склонни да се извиняват и да говорят за себе си уклончиво. Самоуверените, за разлика от тях, опитват отново и отново, дори да грешат, не се извиняват и не се отказват.

Те никога не се отказват

Повечето хора се отказват още след първия път, когато се провалят. Не и уверените в способностите си хора. Те са готови да падат и стават много пъти преди да се откажат, ако изобщо го направят. Това е и една от тайните на техния успех.

Повече по темата може да прочетете в Az-jenata.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

26

Делчо

преди 5 години

Пенелопа дърта - ама се озърта!

25

Анонимен

преди 5 години

До Анонимен 23Отговарям.Препрочетох коментара 3 пъти.Не схващаме по подобен начин ситуациите, в които е редно да се извиниш.Да се извинявам за мнение?! Просто за мнение?! т..е никой не е пострадал, наранен, подставен?И извинение????

24

до даниела

преди 5 години

че какво конфузно има в това да се извините?Абе вие в пещерите ли живеете още? И мъжа взема жената за косата и я влачи до пещерата?Аз пък 2001-а като бях в Англия много ми хареса как когато настъпиш някой, оня се обръща и ти казва..."sorry". Особено първия път настъпах един и си викам - малииии, сега стана въргалата :)) Но човека не ме напсува, а просто ми се извини.От тогава и аз правя така - като ме настъпи някой, аз му се извинявам. Много е яко - пробвайте!

fallback