Снимка: pixabay
fallback

Лятото ни зарежда с нови и положителни емоции. Сякаш въздухът ухае на романтика. Търсим повече любов, някои нова такава. Летните флиртове ще оставят приятни спомени или ще поставят началото на нова връзка. С настъпването на месец юли, отново поглеждаме към звездната карта, за да видим какво ни очаква в любовта според зодията. Повече вижте в следващите редове.

Овен

Що се отнася до любовния хороскоп, през новия месец не очаквайте кой знае какви промени по отношение на любовта. Венера не е в най-добрата си позиция за нови романтични срещи и бурни романи. Така че астролозите съветват представителите на зодия Овен да се съсредоточат върху други аспекти на живота. Въпреки това, ако се намирате във връзка, не забравяйте да поддържате топлината между вас и половинката ви.

Телец

Планетата на любовта Венера, която отговаря за връзката между жената и мъжа, през юли, се премества във вашия 6-и дом, отговарящ за кариерата и работата. Това означава, че личните интереси на Телеца ще се пресичат с професионалните през целия месец.

Дамите могат да очакват таен обожател сред колегите или бизнес партньорите. Кратък флирт, който ще бъде забравен бързо. Важно е да отделите време за пътувания и да се постараете личният ви живот да върви гладко.
Обърнете повече внимание на отношенията с любимия човек. Не очаквайте сериозни промени в личния си живот. 

Повече по темата може да прочетете в Az-jenata.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback
fallback