Снимка: Bulgaria ON AIR
fallback

Най-красивата абитуриентка се казва Елица Луканова, съобщава Bulgaria ON AIR.

Записва се, но не по свое желание. Приема победата си на конкурса, организиран от dir.bg, като признание за естествената красота.

Дългосрочните планове на Елица са насочени към... финансите.

Освен мила и красива, Елица демонстрира и качества като отговорност и скромност.

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

67

Колкото и да еХубава

преди 5 години

ако пасивно чака да я свалят, ще постигне само три неща:Ще гледа как по-непривлекателни момичета се уреждат с най-свестните момчета, защото са по-активни, ловки и хитри.Тя самата ще бъде гадже само на най-нахалните, защото те първи се втурват, като видят хубава жена и, след като си начешат мерака, тръгват да свалят следващата хубавица.Накрая, пасивната красавица ще е в положение "който много избира,накрая пребира" (нар.пословица). Пребира - от "паберки"(изостаналото, не пожелано от никого).

66

До Анонимен 55

преди 5 години

Няма красива жена, която да тръгне да сваля мъж, освен ако не е милионер и т.н.И свенливите мъже си оставали стари ергени?В кой филм живееш, човек? Повечето майки започват да учат дъщерите си как да си хванат мъж още когато момиченцата им са на 13 г. Останалите девойчета, като станат на 17-18 г. и се кипрят срамежливо, очаквайки своя Ромео, бързо се усещат и също започват да флиртуват, защото стигат до извода, че ако само чакат, няма да изтеглят печеливши билети от брачната лотария!

65

Анонимен

преди 5 години

Когато бях на 18години с часове стоях пред огледалото и се гримирах,за да изглеждам на 25,сега съм на 50 и пак правя същото, и не е необходимо да изнасям лекции за Йохан Себастиан Бах или за конструктивизма.Единствената истина е животът,а краСотата е част от него -до 54

fallback