Снимка: Pixabay
fallback

Направихте грешка? Съжалявате за нещо и искате да върнете времето назад, но знаете, че няма как и не ви остава нищо, освен да помолите за прошка. Е, това със сигурност не е опция при някои хора. 

Представяме ви топ 3 на зодиакалните знаци, които никога няма да ви простят грешките.
 
1. Телец
 
Има причина Телецът да се изобразява с бик – те са много, много упорити. Тази зодия са от типа хора, които искат да приемат извинението ви, но просто са твърде инати, за да го направят действително. Не обичат да правят компромиси, затова ако ситуацията е сложна – просто ще изчезнат. Те винаги ще мислят какво сте направили и как са се почувствали от вашата грешка, което ги прави неспособни да прощават.
 
Останалите зодии, които няма да ви простят никога нищо - четете в teenproblem.net

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

24

кой е монопол

преди 5 години

Жалко за който е лицемер; интригант; клеветник.. зодийте постоянно казват кой какъв е, кой се жени, кой се развежда, каква музика слуша и филми гледа.. разбира се че хората са различни и няма как всички в света от една зодия да са такива каквито ги казвате или че са се развеждали или че са клюкари! с тези определения зодиака само "успокоява" хората който ги четат без да предлага изход и решение. тези изневеряват, другите не но и те могат евентуално. това вещаят звездите за вас! човек в блатото..

23

Анонимен

преди 5 години

Имате право да си живеете в догмата колкото си искате.Да я насаждате със сила, клевети и лъжи - не.Бог е Вселената, висшия разум, частичка във всеки от нас.Всеки най добре сам да определи как да се обръща към Него.Не сте монопол, още по-малко пример за подражание с ТОВА лицемерие и кеветничество и интригантство.Зодиите не определят, те показват, подсказват тенденциите на случващото се.Вярвам-не вярвам е некоректна постановка."Мило" е, че сте праволинеен, но не върши работа за развитие.

22

Анонимен

преди 5 години

..Защото тия народи, който ще завладееш, слушат астролозите и чародеите, но на тебе Господ твоя Бог не е позволил това.. Който има очи да види и уши да чуе! В какво вярваме, в червения конец, зодиите или нещо както казваме с Више, християни а вярваме в окултни и езически измами.. Виждаме ли какво се случва в света около нас, какво казват за това зодиите?!

fallback