Снимка: pexels.com

Понякога, колкото и да се опитвате, не можете да избегнете спорове и да кажете нещо oбидно. Преди да го направите това вижте какво да очаквате от човека насреща според зодията му. Естествено, ако вярвате на астролозите.

Овенът реагира на обидата агресивно и незабавно. И изхвърля всички емоции на мига. Не се чудете, че на следващата среща дори няма да коментира какво се е случило. Но не се заблуждавайте - той помни всичко и няма да забрави критиките срещу себе си. Ако искате да го нараните - продължавайте отново. Трудно ще преживее двоен удар.

Телецът може дълго време изобщо да не реагира на обидни думи. На първо място, представителите на знака винаги имат по-важна работа, и второ, те дори могат да проявят съчувствие срещи използващия обиди. Но ако те станат сериозни, няма връщане назад - ще бъдете премахнати веднъж завинаги от списъка с приятели. И не само в социалните мрежи.

Близнаците могат да реагират на обидата много разнообразно. Например, може да се подиграват на човека, който я е изрекъл, да го представят в най-добрата светлина, или да се преструват, че нищо не се е случило. Или да вдигнат нечуван скандал - способността на представителите на този знак е почти неограничена.

Вижте по темата в Tialoto.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase