Снимка: pexels.com
fallback

Ако предишната ви сериозна връзка е била трудна и ви е донесла голямо разочарование, вие ще влезете със страх в нови отношения. Разбира се, освен емоцията ще ви движи и надеждата, че нещата този път ще са различни.

Ето и фазите, през които ще преминете докато осъзнаете, че този път опитът ви в любовта ще е наистина положителен, защото сте срещнали правилния човек:

1. Първо ще очаквате най-лошото

След провалена връзка, вие няма да вярвате на никого. Ще очаквате от всяка нова връзка най-лошото. Известно време ще сте убедени, че свестните мъже не съществуват. Ще смятате, че всеки мъж има скрити мотиви, за да е с вас. Когато срещнете свестен мъж, вие ще започнете да правите странни предположения и ще се съмнявате в него, дори той да изглежда добър. Възможно е да го объркате, именно с мнителното си поведение.

2. После ще се чудите дали мъжът не е твърде добър, за да е истински

Ако този мъж се отнася с любов и уважени към вас, така както някой преди него не е правил, вие ще започнете да се чудите дали той не е твърде свестен, за да е истински. Ще очаквате неочакваното, тоест ще се подготвяте за деня, в който той ще си тръгне. Ще сте убедени, че и тази връзка ще се провали някой ден, именно заради негативния си опит от миналото.

Вижте още по темата в Tialoto.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

10

Сандо

преди 5 години

като го извади и го тресне на масата да има Ооооо Ааааа УУууу и от съседните маси - тогава сте срещнали перфектният мъж! ... за портофейла говоря, да не си мислите за нещо друго ;)

9

Fallschirmspringer

преди 5 години

Някога,когато бях млад се мислех за добър мъж,но когато поостарях започнах да се смятам че съм нещо като "Черен Петър" за съпругата си.Добре,че случих на съпруга, много умна и работлива,добра математичка,амбициозна,умерена кариеристка-достигна ниво технически директор в голяма фирма,доста търпелива-изтърпя глупостите ми,грижлива,много организирана,здраво стъпила на земята,голяма чистница,смела във всякакъв план.Недостатък:не е емоционална,аз съм емоционалния,липсва и фантазия даже не чете фанта

8

истината - проверено

преди 5 години

Мъжете са като тоалетните - или са заети, или са ***.

fallback