Снимка: pexels.com
fallback

Много хора считат, че провалените връзки по-скоро се отразяват зле на човек, тъй като го товарят с емоционален багаж. Ако човек не си вземе поуки от неуспешната любов, той наистина може да пренесе този багаж и в следващата си връзка.

Всички гледаме на неуспеха – било то в любовта или в бизнеса – като на нещо отрицателно. Истината е, че има и друга гледна точка – провалът често е трамплин към успеха.

Ето и какво ще научите за живота именно от разбитото си сърце:

1. Ще опознаете себе си по-добре

След като човек преживее провала на една своя сериозна връзка, той реално си дава сметка за своето истинско лице. Той разбира повече за отношението на хората към него, разсъждава върху постъпките и реакциите си, мисли за маниерите и ценностите си и т.н.

Сблъсъците и разочарованията ни помагат да опознаем своите силни и слаби страни, позитивни качества и недостатъци. Осъзнаваме предпочитанията си и нещата, към които имаме нетърпимост. Освен това, след такъв горчив опит, човек разбира и кои са истинските му приятели.

Вижте още по темата в Tialoto.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

21

Анонимен

преди 5 години

Я в тая дъждовна вечер как се сетих за едно бивше гаже сега как ли е с другия деца му роди аз нямам мила моя дали се сещаш за мен понякога кога наскоро един твои близък се бе присетил та си викам колко време мина оттогава години учудвам се а бяхме младини бе супер време поздрави където и да си

20

:)))))))))))))))

преди 5 години

До AlphaАко наистина беше Алфа, нямаше да те е страх от феминистки. Така са те наплашили, че сам си приказваш почти под всяка статия, в която става въпрос за отношения между половете.Но не това е най-страшното. Проблемът ти се състои в това, че ти се плашиш от някакви твои представи. Защото феминистки вече няма. Имало е преди повече от един век.Ти си си въобразил, че съществуват и днес и си се наплашил от тях. Имаш страхова невроза.

19

Анонимен

преди 5 години

До AlphaВече не рядко попадам на такива - толкова дървени, наплашени, комплексирани.Какви игри ви тресат?Животните не са за дългосрочните връзки.Така сте прецакан, че ми е жал за Вас! Не се шегувам!

fallback