Снимка: Pexels
fallback

Зодиите за имали различно призвание в миналия си живот. Вижте какво е то. 

Овен - Поет
 
Били са духовни, загадъчни и романтични личности. Обичали са да четат и пишат. Помагали са много на другите около тях и са били изключително състрадателни. Завладявали са сърца със своите стихове. 
 
Телец - Войник
 
Телците винаги са доминирали, смятали са ги за агресивни, но и храбри и безстрашни. Отстоявали са принципите си, борили са се за това, в което вярват, независимо от последствията. Смели войници. 
 
Близнаци - Предприемач
 
Материалисти, които винаги са искали да преуспяват и да трупат богатство. Наслаждавали са се с пълна сила на удоволствията, които им предлага живота.  
 
Рак - Писател
 
Отличавали са се с блестящ ум, били са духовити, винаги в движение. Проявявали са любопитство към света около тях и така създавали невероятни разкази, романи, пътеписи и т.н. 
 
Лъв - Акушер
 
Били са сантиментални и винаги полагали грижи за другите. Постоянно се страхували, че ще бъдат изоставени, затова се раздавали толкова за другите около тях. Били перфектни акушери.
 
Останалите зодии и какви са били те в миналия си живот - четете в teenproblem.net

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

7

Анонимен

преди 5 години

Земеделци е нямало, разбрахме. Яли сне пръст.

6

Тъжно

преди 5 години

Затова ли сега кравите ги доят, а телетата ги ядат? И рачешките щипки водят счетоводство?

5

Dimitrina

преди 5 години

До3Много се смях на вица😀! Благодаря! А аз се чудех защо нашият чистач, само че бай Курти, нещо ги отбягва блоковите клюкарки. А то за какво било... Не беше ли темата за миналият ни живот? И що за блоковите клюкарки пишем?... Както и да е. Важното е, че се смях😀!

fallback