Снимка: pexels.com
fallback

Целувката, най-чувственият и емоционален момент в една връзка, е различна за всеки един от нас. Ето защо е привлякла и вниманието на астролозите, които са направили разбор как се целуват представителите на различните зодиакални знаци.

Овен

Този знак се управлява от Марс и неговият елемент е "Огън". Това означава, че представителите на знака са взискателни и силни и рядко търпят други мнения. Така е и в любовта. Целувката на Овена е страстна, изгаряща, доминираща. В пристъп на страст, Овен може да захапе партньора, определено не си знае силата. Ако сте готови да се подчинявате на Овена – връзката ви ще бъде бурна и непредсказуема. За тях няма теми табу.

Телец

Целувките на Телеца са дълги и нежни, а партньорът иска още и още. Представителите на този зодиакален знак се славят със сексапил и голяма сексуалност. Независимо от факта, че понякога слагат маска в реалния живот и на моменти изглеждат брутални в отношенията – Телците са нежни и деликатни. И едни от най-романтичните в зодиака.

Вижте за останалите зодии в Tialoto.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

5

Бог да ни благослови

преди 5 години

Господ да бди над нас от такива безбожници като бсп

4

чисти души не

преди 5 години

как се понасяте в ьялата ви гнусота гадост гадове мръсни мръсотията ви отива зли хора лоши хора гнусни мръсни на вас говоря мръсни долни гнусни политици бг низки долни твари засрамете се изкълчени извратени бсп нормални сме не *** като вас сори

3

зли души сте оф

преди 5 години

нямам заешко сърчице а смело сърце а някои *** като вас бсп са гола вода

fallback