Снимка: pexels.com
fallback

Когато се озоват в началото на нова връзка, много жени започват да се чудят дали партньорът им се отнася към тях с уважението, което заслужават. Въпросът е доста често срещан, защото е много лесно неуважителното отношение да остане незабелязано, когато сте под влиянието на любовните хормони.

Също толкова лесно обаче е и да разберете дали любимият ви се отнася с вас уважително. Следете за тези признаци.

1. Дава ви цялото си внимание

Това изглежда доста очевидно, но не и когато един от най-често срещаните проблеми на жените е липсата на внимание от любимия човек.

Разграничавайте нуждата от правото да се чувствате желани. Когато мъжът ви уважава, той ще иска да ви вижда, да говори с вас, да връща обажданията и да ви дарява с цялото си внимание, когато сте заедно.

2. Не се опитва да ви контролира

Когато става дума за контролиране на поведението, независимо дали това е мъж, шеф или родител, в основата си винаги стои страх или несигурност.

Вижте още по темата в Tialoto.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

4

Народопсихология

преди 5 години

Само че колко процента от нашенските мъже са способни на това, което се описва в материала?

3

Dimitrina

преди 5 години

Четем: Уважението е: 1. Еди какво си... 2. Еди какво си... 3. Еди какво си...И така - до безкрай... А то - уважението, изобщо не е трудно за показване, и не е нужно някой да отговаря на определени правила, за да разбереш, че те уважава. Веднага, мигновено усещаш, че те има на този свят, че си специален за някой, когато той не се старае нарочно да ти го покаже, а идва от сърцето му. Това е най-интимният жест към всеки човек!

2

Анонимен

преди 5 години

Признак, че Ви уважава е, че след като Ви уважи, не си го бърше в пердето!

fallback