Снимка: pexels.com
fallback

Няма спор, че най-доброто събуждане е с чаша горещо кафе. А знаете ли кой е най-хубавият старт на деня? Със секс. Да, Точно така, дори се смята, че той съвсем спокойно може да замести кофеина сутрин.

Сутрешният секс зарежда с енергия и спомага за освобождаване от стреса. А ако е придружен с оргазъм за двамата партньори, повишава хормоните на щастието, които гонят депресията. Tialoto.bg събра няколко основни причини, поради които сутрешният секс е полезен за вашето тяло:

1. Тялото се настройва по-бързо за работа

Сутринта е перфектното време за секс, защото чрез него тялото по-бързо и лесно се настройва за работа. Това се дължи на естрогена и тестостерона, чийто нива се вдигат рязко по време на секс. Проучване от 2013 г. показва, че либидото се влияе от нивото на хормоните – колкото по-високи са те, толкова по-палави и подвижни са партньорите в леглото.

2. По-горещи емоции

Погледнато от хормонална гледна точка, колкото повече тестостерон има в тялото, толкова по-дълъг и хубав е сексът. По-високото количество на хормоните увеличава либидото и подобрява сексуалните функции на партньорите. По данни на изследване от 2000 г., високият тестостерон увеличава ерекцията.

Вижте още ползи от сутрешния секс в Tialoto.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

13

Анонимен

преди 5 години

Секс,сутрин .... НИКОГА.................ЗАКОН.

12

Анонимен

преди 5 години

Младежи, правете кекс сега, защото като одъртеете и да искате, я се получи, я не.

11

Анонимен

преди 5 години

Какъв сутрешен секс бре, то вечерен няма вие - сутрешен. Сутрин, обед, вечер, ежедневно, жената е изморена, има сили само да мрънка, критикува и недоволства. То и на мен ми се отщя вече.

fallback