Снимка: Pexels

Овен 

Опитайте се да овладеете емоциите и да не говорите твърде много. Неспокойни сте, прибързани и не си представяте ефекта от изказванията си. Ако не искате да си развалите отношенията с гаджето е желателно да се виждате по-рядко и то насаме. Излезте на разходка, отидете на кино, но не подхващайте разговори за уточняване на взаимоотношенията. Напрежението ще ескалира и може да си навредите необратимо.
 
В случай, че не сте във връзка всяка случайна среща ще ви въодушевява и ентусиазира, но бурната ви реакция ще е по-скоро плашеща, отколкото привлекателна. Шансът да започнете нещо ново е да сте „по-ниски от тревата и по-тихи от водата“, но в интерес на истината подобна кротост не ви е присъща.
 
Телец
 
Наблюдателни сте и през тази седмица ще забележите у приятел/ката си качества, които преди са ви убягвали. При това тези качества изобщо няма да ви харесат. Може би ще си спомните миналото, началото на връзката, когато всичко ви е изглеждало идеално и мечтано. Излишно е да обсъждате впечатленията си, думите ви направо „ще преминат покрай ушите“ на гаджето и резултатът от подобен разговор със сигурност ще е негативен. Печелившата тактика е да разредите срещите и самостоятелно да обмислите до къде се простира общата ви перспектива.
 
Самостоятелните представители на вашия знак са настроени по-скоро философски, отколкото романтично. Критични сте и едва ли точно през тази седмица ще попаднете на човека, който ви допада, но пък ще си създадете ясна представа кое е важното в една връзка.
 
Близнаци
 
Или ще се възползвате от натрупания опит, или ще повторите стари грешки. Събитията ще са противоречиви, често и необясними. Двусмислени изказвания, стари клюки, полузабравени конфликти, закъснели извинения… хаотичен пъзел, който изведнъж ще ви се струпа на главата. Ориентирайте вниманието си към обикновените ежедневни практически задачи и не губете време с разплитане на въображаеми любовни паяжини. Съвсем скоро всичко това ще е просто мъгляв спомен.
 
Късметът е с необвързаните. Поредица любопитни случайности ще им помогне да формулират целите и очакванията си от предстоящата романтична връзка.
 
Рак
 
Спокоен период, що се отнася до романтичните и любовни емоции. Единствената причина за неприятни разговори може да бъде прекалената ви интровертност. Не мислете само за себе си. Опитайте се да подредите нещата така, че предпочитаните от вас развлечения да отговарят и на предпочитанията на приятел/ката ви. В противен случай ще чуете основателни упреци, които най-вероятно ще прецените като несправедливи и ще помрачат изградената с толкова усилия хармония.
 
Необвързаните Раци ще са доста разсеяни и съсредоточени предимно към собствените си интереси. До толкова, че дори явните опити за свалка може да им убягнат от вниманието. В края на седмицата ще са по-общителни и може да наваксат пропуснатото.
 
Лъв
 
Ако ви се върти мисълта, че трябва да промените по някакъв начин ежедневието си, че е крайно време да се отървете от вредните навици, то през тази седмица ще разполагате с достатъчно възможности да го направите. Преценката ви за фактите е обективна и сте в състояние да преодолеете някои заблуди, за които подсъзнателно сте си „затваряли очите“ до момента. Ще си отговорите на въпроси, които от доста време изпълват съзнанието ви: перспективна ли е връзката ми, заслужава ли си да продължавам или отношенията вече са изчерпани? След което ще вземете правилното решение без излишен драматизъм.
 
Новостите при необвързаните Лъвове ще са свързани битови, практически и интелектуални дейности, а не с промяна на отношенията. На този етап те най-вероятно ще предпочетат самостоятелността пред мисълта да се съобразяват с някого.
 
Останалите зодии и какво ги чака в любовта - четете в Teenproblem.net

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase