Снимка: pexels.com
fallback

Ако имате приятели с деца, сигурно сте чували, че денят, в който са станали родители, е най-щастливият ден в живота им. Независимо дали мечтаете да имате дете от доста време насам, или все още се колебаете дали идеята да станете родител е добра, все пак вашият зодиакален знак, може да ви помогне да усетите кога е най-точния момент за бебе.

Ето и как различните зодии реагират на идеята за бебе:

Овен

Хората от този знак са такива, че поискат ли да имат дете, няма да се поколебаят и за един миг, преди да започнат да работят за бебе. За представителите на тази зодия е обичайно да имат деца в по-ранна възраст, например още в началото на 20-те години. Обикновено Овните стават родители първи във своя приятелски кръг.

Телец

Телците имат нужда от сигурност и стабилност. Затова на тях им отнема известно време преди да се решат да станат родители. Те предпочитат да нямат деца, докато не се почувстват финансово и психически подготвени за тази отговорност. Те често се решават да създадат семейство след като са се доказали в кариерата си, което обикновено е в средата на 30-те.

Вижте как е при останалите зодии в Tialoto.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

4

Истински

преди 5 години

Нищо не говорят зодиите! Само заблуждава и отклонява човека от истината !!

3

Анонимен

преди 5 години

Не тикайте на хората зодии! Не ги вкарвайте в заблуждение! Българският народ е православен и такъв ще остане. За православните българи, попаднали в примките на тези езически заблуди, потърсете литература, допитайте се до свещеника си, да ви обясни, че всичко това са лукави заблуди, които нямат нищо общо с вярата ни.

2

Стамат

преди 5 години

Добре, че са зодиите.Какво ли щяхме да правим без тях? :-/

fallback