Снимка: pixabay
fallback

Продукти:

500 г кайма
1 филия хляб
1 глава кромид лук
1 червена чушка
1 яйце
1 супена лъжица кетчуп
1 супена лъжица дижонска горчица
сол
червен пипер
черен пипер
пресен магданоз
 
Приготвяне:
 
Накиснете хляба в малко вода. Отделете корите от средината. Нарежете лука на ситно, заедно с чушките. Разбийте яйцето и смесете лука и чушките с него. Добавете кетчупа и горчицата. Разбъркайте. Към тази смес добавете каймата. Поръсете с подправките и ситно нарязания пресен магданоз. Оформете много малки кюфтенца. Печете ги, подредени върху хартия за печене в предварително загрята на 180 градуса фурна до зачервяване. След около 20 минути ги обърнете, за да хванат загар от долната страна. Сервирайте кюфтенцата, набодени на клечки за зъби.

Още рецепти вижте в готварската рубрика на Az-jenata.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback
fallback