Снимка: Pixabay
fallback

Водолеите се смятат за зодията с най-напреднало мислене. 

Хората, родени под този знак, обичат нови идеи и прогреса, заради което се чувстват зле да вършат „остарели“ или твърде традиционни неща.
 
Те са велики хуманисти – влюбени са във всичко, което може да направи света по-добро място за хората, особено ако е и свързано с технологичен напредък.
 
Кои обаче са подходящи за техни половинки? Вижте сами.
 
1. Стрелец
 
Две свободни души с широко виждане и идеалистични убеждения. Стрелецът и Водолеят си пасват много добре. Яростният ентусиазъм на Стрелците затопля свежите и интелектуални Водолеи и благодарение на това са страхотен съюз.
 
Те са независими, енергични и страстни индивиди и се синхронизират прекрасно на всички нива – тяло, ум и дух.
 
2. Везни
 
Тяхното привличане на романтично и интелектуално ниво вълнува и стимулира сетивата им. И двата знака са идеалистични и социално осъзнати, така че могат да обсъждат проблемите, свързани с истина и справедливост. Техните стилове са значително различни, но всеки повърхностен конфликт се преодолява лесно. Уважението и взаимното признание създават солидна основа в приятелството, което е страхотно и за връзката между двамата.
 
Останалите зодии, с които Водолеите са страхотна комбина - четете в teenproblem.net

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

10

Fallschirmspringer

преди 5 години

До Анонимен 7/ Някои от пишещите, се изживяват като ученици на проф.Балан,но едва ли са и на Песталоци.По -скоро са стандартни ,неолиберални простаци и самомнителни *** ,които просто няма какво ,а и не могат да коментират по дадена тема

9

Анонимен

преди 5 години

И пъpди.

8

Анонимен

преди 5 години

Водолеят се "връзва" чудесно с всички огнени и въздушни знаци. Не знам защо сте наблегнали точно на стрелеца. По принцип най-голямото астрологично приятелство е водолй-овен. Свободолюбивият водолей "раздухва" огъня на овена, а оптимизмът на овена обчекчава вечния водолейски песимизъм. Що се отнася до секса - водолей и лъв са много пикантна двойка. Но не съм професионален астролог.

fallback