Снимка: pexels.com
fallback

Докато някои биха казали, че най-важната красота не е външната, всъщност има ли наистина значение? Ако някой има прекрасна външност, не трябва ли да се възхищаваме на тази красота?

Както всеки от нас има своите предимства и недостатъци, така и всеки има своите привлекателни черти. Все пак, някои знаци в зодиака определено се отличават със своята физическа атрактивност.

Ето кои са те.

Водолей

Въпреки, че фокусът е насочен към външната красота, Водолеите са привлекателни както отвътре, така и отвън. Външно те са изключително атрактивни в очите на околните, защото винаги са себе си и са независими. Тези качества им придават особен блясък и очарование. 

Кои са останалите най-привлекателни зодии вижте в Tialoto.bg
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

10

Анонимен

преди 6 години

Просто не мога да разбера, защо триеш, ***!

9

Дрън-дрън е вашено

преди 6 години

Няма общовалидни правила за привлекателни зодии. И това е ясно на всеки специалист по астрология. Тук писачите не са такива. Всеки харесва и го привличат различни неща. Общото за привлекателните хора по принцип е не зодията, а общото добро здравословно психическо и физическо състояние, акълът, чувството за хумор, пропорционалната фигура и лице. А то иска както ген, така и постоянна грижа с мисъл за здравето.

8

Абсолютно

преди 6 години

вярно за Водолей!Съпругата ми и една бивша любовница са Водолей!За тях мога да говоря само хубави неща,и за външната,и за вътрешната им красота?!

fallback