Снимка: Pixabay
fallback

Някои мъже намират независимите жени много привлекателни. И защо не? Те знаят какво да правят и не слушат никой.

Но само защото може да живее сама, не значи че не е способна на любов. Всъщност от нея става чудесен партньор, защото тя избира да бъде с теб.
 
Вижте 3 причини защо да изберете независима жена:
 
1. Тя знае как да съществува без теб
 
Вие имате партньорка, която може да се справи и без непрестанно да й помагате за всяко нещо. Всеки от вас може да се наслади на своето лично време и пространство, а вие знаете, че тя е добре и се справя чудесно.
 
2. Тя ще те кара да вървиш напред
 
Независимите жени са много целеустремени и отстояват себе си. Тя е обзета от своите страсти и ще очаква същото от теб. Тя ще бъде най-голямата ви подкрепа и сила - за нея живот без амбиция не съществува.
 
Останалите причини защо независимата жена е супер - четете в TeenProblem.net

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

15

независимот хм

преди 6 години

ами независи на дрога фолк цигари алкохол мъже на никой независи дори и на себе си зависи на добрите ценности и добрата съдба извън хорското и друго мнение

14

Fallschirmspringer

преди 6 години

С навлизането на новите технологии ,както и на изкуствения интелект,мъжа губи и единственото си превъзходство ,а именно физическата сила.Просто една жена в всички области извън физическата сила превъзхожда мъжа.Просто все още живеем в патриархалното общество.Според мен бъдещето принадлежи на жените като биологичен вид.В перспектива те са оказват онзи потенциал ,който ще изведе напред цивилизацията ,та те са все още не използувания развоен ,научен ,културен потенциал,предстоят драматични промени

13

Анонимен

преди 6 години

Като я отблъснеш такава ще стане като и покажеш че държиш на нея друга ще бъде. Ако искаш да бъдеш с нея. Ако не искаш тя ще си отиде от теб. Не е толкова трудно за разбиране.

fallback