Снимка: Pixabay
Всеки има слабости и обикновено не ги признава, а според астрологията може лесно да разберем какви са те. Вижте недостатъците на вторите 6 зодиакални знака:
 
Първа част може да видите тук:
 
Везни
 
Везните са прекалено отнесени в собствения си свят. Те просто не могат да надникнат извън него и да видят какво става в реалността.
 
Въздушният знак е ужасно безотговорен. Понякога има пристъпи на грижовност и внимание към близките, но нищо не му пречи да ги зареже точно в най-важния момент.

Скорпион
 
Скорпионите са маниакално привлечени! Те обсебват изцяло това, което ги вълнува – като куче, което се радва на новата си играчка. Така забравят за всичко и всички и пропускат най-важните моменти.
 
Освен това водният знак не се отказва в никакъв спор – неговата дума задължително трябва да бъде последна. Победата – тя си заслужава всички средства.
 
Стрелец
 
Стрелците са ужасно безразсъдни и дрънкат каквото им падне. Казват каквото искат когато искат и никак не се интересуват, че постоянно нараняват околните.
 
Едно бързо извинявай трябва да реши всички проблеми и всички грешки, които правят, защото животът е твърде кратък, за да си губят времето в дълги обяснения.
 
Това може да е добро решение в някои ситуации, но когато човек опознае Стрелеца разбира, че той не може да бъде верен приятел или партньор.
 
Останалите 3 зодии може да видите в teenproblem.net

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase