Снимка: Pixeles
fallback
Дали вашата съдба е да бъдете богати, успешни и да правите много пари? Ако се чудите за отговора, проверете своя зодиакален знак!
 
Според астрологията някои знаци са обречени да имат пари. Те имат усета и знаят как да го направят - вижте кои са те:

1. Риби
 
В зодиакалната характеристика пише, че Рибите са отнесени, разсеяни мечтатели. Обаче като става дума за пари нямат никакви пропуски.
 
Водният знак е много адаптивен и има усет кои са точните хора и кой е точният момент, което е много важно за финансовото благополучие.
 
Те умеят да избират добри контакти и да ги поддържат, хората ги уважават и никога не им отказват помощ.
 
Рибите винаги постигат успех в професионалното си поприще, като се изкачват бавно и сигурно към върха.
 
2. Козирог
 
Козирозите са земен знак и имат съвсем прости, земни желания. Те нямат нужда някой да ги бута напред, защото са амбициозни и гонят своите цели сами.
 
Този знак притежава качествата на перфектния предприемач - той умее да забелязва възможностите и никак не се чуди дали да ги сграбчи!
 
Той е чудесен ръководител, който умее да организира и насърчава служителите. Козирогът поема отговорност в критични ситуации и другите разчитат на него.
 
Освен да изкарва пари, той умее и да ги трупа!
Коя е третата най-богатя зодия вижте в teenproblem.net

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

12

Анонимен

преди 6 години

До 123За мъжът Риби си 100% прав.Умни Козирози познавам и мъже, и жени. Могат да се справят много добре със служебни задачи, кариерно развитие, бизнес. Скорпионите са умни, в държавно учреждение или частен офис могат да направят кариера като служители, но доколко могат да правят бизнес, не знам.

11

123

преди 6 години

Рибите са тарикати, мъжката к.....ва на зодиака. Козирозите са дървени глави, не стават за бизнес, а Скорпиона-особняк е трудна работа. Та не знам как правят пари. Девата и Телеца по-ги бива.

10

Бизнес

преди 6 години

Аз съм козирог! Чудя се колко от тези под мен които са се изкензали с коментари разбират от бизнес и правене на пари? Сигурно шефа им в цеховете дето бачкат е козирог та са намразили цяла зодия :) Имам две фирми и си правя скромни,но чисти пари. Харча си ги с кеф най-вече ги харча не толкова за мен йолкото за близки и приятели. Обичам да си споделям парите със значими за мен хора.

fallback