Снимка: pexels.com

Искате ли да знаете какво ви очаква в напреднала възраст? Можете да погледнете в бъдещето с помощта на астролозите, които твърдят, че старостта идва за всички по различни начини и зависи не само от начина ни на живот, но и от подредбата на звездите.

Овен

Овните въобще не се интересуват от напредването на възрастта. Представителите на този знак водят активен живот, занимават с любимите си неща и почти не се разболяват. Те живеят за деня, не планират толкова усърдно своето утре. Тяхната сила на духа им придава енергичност и в напредналите години. Може би след 60 години Овенът няма да има коса, но няма да спре да кара мотор. И ще го прави със същата енергия, както преди.

Телец

Телците живеят до дълбока старост, независимо от болежките. Те предпочитат спокойния и комфортен живот при пенсиониране. Водят умерен начин на живот, но пък обичат да си угаждат по отношение на храната. Понякога дори прекаляват. Поради тази причина има опасност като възрастни да страдат от наднормено тегло. През годините те стават по-малко гъвкави, както в психологически смисъл, така и физически. Въпреки това, имат добра издръжливост и се радват на дълголетие.

Вижте останалите зодии в Tialoto.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase