Снимка: Pixabay
fallback

Много се е говорило за слабите страни на зодиакалните знаци. Всеки знае, че Скорпионът е отмъстителен, а Близнаците – несериозни. 

Много се е говорило и за силните им страни – как Овенът никога не се отказва или Стрелецът, който винаги е усмихнат и позитивен.
 
Сега обаче ще разгледаме нещо друго – кои качества можем рядко да видим у всеки зодиакален знак и с какво може той да ни изненада:
Първа част може да видите тук:
 
Везни
 
Везните обикновено са мили и отстъпчиви, лъчезарни и комуникативни. Изглеждат нерешителни и колебливи, но това, което ще ви изненада е, че те дълбоко в себе си са изключително непреклонни.
 
Въздушният знак държи на своето мнение с цената на всичко и дори привидно да се съгласява, той е твърдо решен да запази позицията си. Способни да се борят цял живот за своите решения - с това изумяват околните представителите на този знак.
 
Скорпион
 
Скорпионите могат да бъдат изключително жалостиви! Учудва ли ви това? Те обичат да се заканват и да нападат, обичат да кроят жестоки планове, но понякога, когато никой не очаква Скорпионите проявяват нечувано милосърдие, състрадателност и внимание.
 
Повечето представители на водния знак умеят да се владеят добре и да контролират огнените си страсти, но никой Скорпион не може да остане безразличен към силните страдания на друг.
 
Стрелец
 
Стрелците са винаги усмихнати, мили и лъчезарни. Те създават усещане за лекота и имат ненатрапчив характер, но понякога могат да изумят околните със своя огнен нрав, брутална жестокост и наглост.
 
Това се оказва голяма изненада за всички, които ги смятат за слабохарактерни и твърде отстъпчиви. Тихите води са най-опасни.
 
Останалите зодии може да видите в teenproblem.net

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

2

:)))

преди 6 години

Няма везни, които да не искат да работят в екип.Има изродено, болно, долно и разлашкано племе с некадърни и пияни психолози и психиатри.Уродливо, просто племе, което управляват ци*ганорите чрез слухове, постановки, клевети и клюки.Толкова много са по*длогите, че няма никакъв шанс да се променят нещата към по-добро.Наглоговорящите ви гледат сеира!

1

Анонимен

преди 6 години

Как не ви писна да пишете глупости нямам идея...

fallback