Снимка: Pixabay
fallback

Има хора, които се доверяват лесно и се заблуждават, когато чуват онова, което искат или очакват.
 
Те често страдат от неприятни изненади в живота, защото обикновено не очакват нищо лошо и си живеят най-безгрижно. Понякога с времето се научават да бъдат по-предпазливи, но до тогава има да научат доста уроци.
 
Но има и хора, които са доста мнителни и дори понякога да търсят под вола теле, те винаги са предвидили неприятните последствия.
 
Освен това са дарени с детектор на лъжата, който долавя и най-изкусните актьори. Вижте кои са те според астрологията:
 
Дева
 
Тези определено не можеш да ги метнеш с разни сцени и красиви думи. Защо ли? Ами защото те са измислили лъжата и постановките!
 
Мъжете от този знак се славят с таланта си да свалят звезди на дамите, а жените Деви са големи хитруши, които сякаш са създадени за Холивуд.
 
Като добавим силно аналитичното мислене на земния знак и внимание към детайла – нищо не пропуска погледа на Девата!
 
Освен това те помнят всичко, което сте казали някога и могат лесно да засекат несъответствие във вашите искрени обяснения. При целия този талант как мислите, че някой може да излъже Девата?

Останалите зодии, които винаги усещат и хващат лъжите - четете в TeenProblem.net

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

16

ОНЯ СЪЩИЯ

преди 6 години

ВСЕ ПАК ВСИЧКО Е ДО ЧОВЕКА,БЕЗ ЗНАЧЕНИЕ ЗОДИЯТА....ХОРА (ЗОДИИ ) МНОГО...ЧОВЕЦИТЕ СА КЪТ ( НА ИЗЧЕЗВАНЕ )ЩОТО МОЖЕШ ДА ИЗВАДИШ ЧОВЕКА ОТ КАЛТА.....АМА.....КАЛТА ОТ ЧОВЕКА...НАДАЛИ..Т.Е. НИКОГА...

15

БББ

преди 6 години

До UserНе можеш да хванеш замисъла. Има 2-зодии: Лъжци и Излъгани

14

User

преди 6 години

Хората са ви написали, че при тези зодии лъжите не минават, че са психолози по природа. Чета коментарите и не вярвам една и съща статия ли сме чели :D Отново хейт, отново дървени философи, отново страдалци :D

fallback