Снимка: pexels.com
fallback

Мечтата на всяка жена е да открие идеалния мъж за себе си. В една определена възраст търсенето е точно в определена посока – съпруг. Ала да намериш подходящия мъж за тази „позиция“ не е никак лесно. Като прибавим и ролята на баща, става наистина сложно.

И все пак има начин да отсявате лесно потенциалните кандидати за съпруг, добър любовник и баща според любовния индийски експерт Индия Канг. Тя разкрива кои са 8-те характеристики, които биха задоволили всички женски изисквания и очаквания:

1. Каквото виждате, това получавате: Той откровен ли е? Ако човекът срещу вас е честен и в действителност това, за което се представя, то вече имате добра основа да си представяте бъдеще с него.

2. Имате му пълно доверие: Доверието и верността също са важни за здрав и щастлив брак. Генерално мъжете искат да обичат, осигуряват прехраната, защитават и подкрепят половинката си. Ако към всичко това прибавите и верността, ще получите тази увереност и спокойствие във връзката.

3. Мисли трезво: Той знае как да запази спокойствие в трудни моменти и умее да решава кризисни ситуации. Демонстрира зрялост и логическа мисъл.

Вижте останалите характеристики на идеалния съпруг в Tialoto.bg
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

14

Анонимен

преди 6 години

Вярно е това. Не е толкова важно да те познава. Важното е да ти има доверие. Стъпите ли здраво на тази основа, оттам нататък всичко е сякаш с магия.

13

Анонимен

преди 6 години

Няма идеален съпруг или съпруга. Въпроса е дали сте идеални един за друг.Също важното за една връзка да осъзнавате какви ще са последствията от решенията които взимате. (И то последствията след 5, 10 и 15 години) И после поемане на отговорността за тези решения. (Осъзнаване че вие сте взели тези решения независимо дали съзнателно или не и никой друг не ви е виновен за това)

12

Анонимен

преди 6 години

Сещам се за оня виц за магазина за мъже - на последния етаж пишеше, че такъв мъж няма.

fallback