Снимка: Pixabay
fallback

Ако изключим някои проблеми като преждевременна еякуация, импотентност или вагинизъм при жените (които са напълно лечими, стига да потърсите помощ), има два основни проблема в сексуалния живот на връзките. 

Пристрастен към секса
 
Точно като всяка друга пристрастеност, тази към секса кара човек да използва някой или нещо, за да се успокои. Той има нужда от отнеме болката си.
 
Най-разпространената форма на сексуална пристрастеност във връзка е когато един от партньорите има нужда от секс, за да се чувства пълноценен, утвърден или обичан и само по този начин може да се освободи от напрежението.
 
Той става нуждаещ се и изискващ, често прибягвайки и до гняв или оттегляне, когато получи отказ. Това безотговорно и взискателно поведение може да влоши много проблема и да повлияе пагубно на връзката.
 
Липса на сексуално желание
 
Има много причини за липса на сексуално желание и у двамата партньори, което води до връзка без секс. Някои от тях са физически, като хормонални проблеми, други психически като прекалена умора от работа, учение или грижи за деца. Вижте кои са четрите емоциални проблема, които водят до липса на секс.
 
Липса на емоционална привъзраност, няма сигурност
 
Много хора се нуждаят от любов и привързаност, която да усещат към партньора си, за да могат да правят секс. Ако двамата не прекарвате достатъчно време в разговори или някакви общи дейности извън спалнята, това ще накара искрата да изчезне.

Останалите най-разпространени проблеми в секса - четете в TeenProblem.net

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

18

Анонимен

преди 6 години

Някои жени са по сексуални от своите партньори. И ако партньора има връзки и с други жени, това веднага се отразява на връзката интимния им живот. Веднага се забелязва и усеща от жената. Ако желаете да сте заедно поговорете, докъде е възможно да се простирате и двамата, като партньори извън вас двамата вашата връзка. Ако ли не прекратете взаимоотношенията си.

17

Анонимен

преди 6 години

С друга прави секс за това ви отказва. Намерете си друг сексуален мъж. Този явно не е за вас.

16

Анонимен

преди 6 години

Най-големият проблем на секса е възприемането му като власт.

fallback