Снимка: Instagram
fallback

Интересното на зодиите е в това колко са различни една от друга и как всяка има своите силни и слаби страни. Понякога виждаме двама души и се чудим как изобщо да се събрали заедно, защото изглеждат твърде различни или пък твърде много си приличат.
 
Истината е, че за да сработи една връзка добре, партньорите трябва да имат еднакви ценности. Всичко останало се нагажда с времето.
 
Вижте кои са най-добрите комбинации в зодиака, дори и да ви изглеждат малко чудати.
 
Овен и Рак – приказната двойка
 
Овенът е такъв тип човек, който обича да бъде герой и държи другите да се похвалят с него. Той е рицар в бляскава броня и ще спаси Рака, а след това двамата ще избягат в крепостта на Овена, където ще бъдат в безопасност.
 
Водният знак има нужда от закрила и от някой, който го пази дори от собствените му грешки. Решителният Овен и чувствителен Рак са една чудесна комбинация.
 
Дори огненият знак понякога да се изтощава от водещата роля, чувството, че е значим ще го зарежда с нови сили. Ракът опитва да укроти демоните си и да се отпусне в компанията на своя герой.
 
Телец и Риби – на една вълна
 
Телецът е знак, който може да си стегне багажа и да се пренесе на другия край на света, ако това е начинът да остави проблемите зад гърба си.
 
Стресът ужасно измъчва този знак. Рибите реагират по подобен начин на напрежението, а комбинацията от двама изнервени партньори може да не изглежда най-доброто решение, но всъщност никой друг не би могъл да ги разбере така добре, както те един друг.
 
Двамата ще се сработят наистина добре, защото всеки път когато единия има нужда да разпусне, другия ще се погрижи за всичко.

Останалите двойки зодии, които си подхождат най-много в живота - четете в TeenProblem.net

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

12

слаба ракия

преди 6 години

При зодиите има желязно правило-въздух с въздух,огън с огън...Тогава нещата вървят!

11

Алена

преди 6 години

Утре всички зодии ще намерят куфарче пълно със здраве и пари

10

+

преди 6 години

Слаб (2) за статията .

fallback