Снимка: Instagram
fallback

Шокираща метаморфоза предприела Ева Тиамат Медуза от Бруни, американския щат Тексас, за да заприлича на дракон.

Трансексуалната жена се подложила на тази промяна, след като й поставили диагноза ХИВ. Тогава тя дори още живеела като мъж, под името Ричард Ернандес.

Страшната вест на здравословното й състояние я накарало да вземе крайно решение - "да не умира в човешки образ", което й струвало повече от 58 хиляди щатски долара, пише в. "Метро", цитиран от БТА.

Ева напуснала банката, в която заемала длъжността заместник-президент и започнала да трансформира човешкия си образ в драконов.

Предисторията й е, че е изоставена от родителите, когато била на 5-годишна възраст, а се "преродила" под грижите на тексаска гърмяща змия.

"Имам две майки - едната е биологичната ми, а другата е гърмяща змия", казва тя. Ева започнала промяната на визията си с поредица големи татуировки, след това си направила пластична операция на носа, премахнала ушните си миди, а очните й ябълки били оцветени в зелено завинаги.

Стряскащ момент е, че си е раздвоила езика и си е имплантирала осем рога на главата. Всичко това й струвало близо 60 хиляди долара, но плановете й са да даде още 40 хиляди в следващите две години.

"За мен моята трансформация е най-прекрасното пътуване в живота ми. Има трудни за разбиране причини и дълбок смисъл в това защо го правя" - добави 56-годишната Ева.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

44

дзверо рептило

преди 6 години

те тва е *** са в култ а обикновенните хора да си бачкат да си плащат данъците и ако не слушкат една демократична палка в главата и после в пирогов ...

43

Анонимна

преди 6 години

Спирам да ви чета, честно!!! Днес.бг, вие акъл имате ли?!? Как и защо по дяволите, сте решили всеки ден да ни занимавате с идиотщини, с цел прокламация на конвенцията?!? Това същество е болно, такива имат нужда от лечение, не от реклама. Вие искате ли утре децата ви да се разминават с него на улицата?!?

42

Анонимен

преди 6 години

До Hafen die Wahrheit"Нито краде, нито убива.... Аз казвам: за сега не убива. Или още не са го хванали, че го прави. Това същество принадлежи в психиатрията, а не по страниците на вестниците. Злото и лудостта са изписани в очите му. Стига толериране и реклама на извратените психопати! Представете си да го срещнете на улицата, вие или вашите деца. Боже опази!

fallback