Снимка: Instagram

Случвало ли ви се е да опитате коктейл, който сякаш е измислен за вас? Това може би е вашият перфектен избор според зодията. Ако обаче все още не сте срещнали най-доброто, може да се погледнете съветите на експерта Кат Одел, който наскоро издаде книга за алкохолни напитки. Вижте какво препоръчва тя:
 
Овен: Gluhwein

 
Горещ коктейл за гореща личност. Овенът е изпълнен с живот и енергия и това е иделната напитка, защото е топла и представлява смес от червено вино и подправки като канела, малко цитрусув плод и бренди.
 
Телец: Regents Royale
 
За Телецът, който обича да релаксира - това е най-подходящата напитка. Лесна за направа и много пивка, тя е чудесен избор за земния знак.
 
Близнаци: Beep Wine
 
Близнаците имат различни лица, които показват в зависимост от променливото си настроение. Питието е примамка за всички въздържатели.
 
Рак: Caipirinhia
 
Въпреки че е направен от обикновени съставки (бразилски ром, липа и захар), този коктейл все още не е особено популярен, което го прави подходящ за мистериозния Рак. Водният знак ще бъде доста развълнуван от дръзкия вкус на тази напитка.

Останалите зодии и кои коктейли им подхождат на характера - вижте в TeenProblem.net

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase