Снимка: Instagram
fallback

Хората не са съвършени и вашият зодиакален знак е доказателство за това. Астролозите винаги са по-склонни да говорят за хубавите неща в прогнозата, а не толкова за лошите. Но сега ще видим кои са тайните страсти на зодиите, за които никой друг не знае:
 
Овен
 
Вие давате вид, че не се интересувате от това какво мислят другите за вас. Но дълбоко в себе си се нуждаете от признание и обожание. Ето защо имате тайна регистрация в сайт за запознанства, а целта е не толкова да излизате с някой, колкото да получите комплименти и да знаете, че вашата красота е напълно оценена.
 
Телец
 
Когато хората говорят за някой неприличен коментатор в мрежата, те говорят за вас Телци! Вие обичате да бъдете център на внимание навсякъде, но гледате да не се забърквате в излишни драми. В интернет пространството обаче е друго – не можете да се стърпите от коментар някъде, където знаете, че ще предизвикате силно негодувание.
 
Близнаци
 
Вие сте душата на компанията и обикновено не пропускат да ви поканят на всяко парти. Обичате да общувате и да се забавлявате сред много хора, ето защо вашето тайно удоволствие е просто да изчезнете от света. Има моменти, в които не искате да виждате и чувате никой и изобщо не ви интересува какво се случва – трябва ви време насаме.

Останалите зодии и какви са техните тайни страсти - четете в TeenProblem.net

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback
fallback