Снимка: Instagram

Помните ли първия път, когато имахте гадже? В училище или на детската площадка, когато някой, който харесвате ви даде бележка с любовни думи?
 
Едва ли това е било началото на вашата истинска и най-голяма любов, но със сигурност е сладък спомен. А после какво?
 
После обикновено следват объркани, тийнейджърски любовни връзки, в които все някой страда и всичко е много драматично, но от тях се научаваме какво всъщност търсим в един партньор и как да го оценим.
 
Ако вие се намирате във връзка, която изглежда сериозна и искате да се уверите, че човекът до вас вижда бъдеще в нея, ето няколко признака, по които може разберете това:
 
1. Той ви запознава с приятелите и роднините си
 
Ако вашият партньор иска да ви покаже на своите приятели и роднини, значи ви намира за страхотна дама, която няма да го изложи, а напротив – с която той се гордее. Той иска да провери дали ще си паснете с тях и дали те ще ви харесат.
 
2. Той ви води на вечеря и плаща
 
Един мъж едва ли ще си направи труда да заведе на вечеря своята дама, ако не вижда потенциал във връзката – по-скоро би избрал някой бар или дискотека, където да пийнат нещо, без много приказки и с повече танци. Ако вашият човек иска да си приказвате цяла вечер в приятна обстановка, а накрая настоява да плати, значи вашата компания му е особено приятна.

Останалите знаци, че той иска само теб - четете в TeenProblem.net

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase