Снимка: Instagram
fallback

 Онези, които не вярват в астрологията казват, че не може всички 7 милиарда души да бъдат разделени на 12 зодии и всички представители на един зодиакален знак да са еднакви.

И за щастие те на са такива - всеки се отличава със своя индивидуалност, която зависи от много други фактори освен зодията, но все пак има някои основни черти, които обединяват хората от един зодиакален знак. Вижте кои са те при огнения Овен:
 
1. Овните са решителни
 
Една мисъл, която може би обединява всички Овни е: 'Успехът в живота идва тогава, когато просто отказваш да се откажеш и имаш толкова силни цели, че препятствията, провалът и загубата действат като мотивация'.
 
Независимо дали става дума за работа, рутинна тренировка или лош навик, един Овен винаги е решен да върви все напред и да бъде най-добър. Представителите на зодията не са способни да се откажат от нещо, което са решили, независимо колко време отнема.
 
2. Те са честни и дори бутално откровени
 
Огненият знак никак не се притеснява да казва онова, което мисли. Той най-безцеремонно и нетактично ще посочи грешките на другите и то не за да ги обиди, а просто защото изобщо не смята, че това е грубо. Има обидени? Едва ли Овенът ще се трогне - вероятно ще се засмее и ще ви каже да не се тръшкате за глупости!
 
Още по темата може да прочетете в teenproblem.net

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

27

ТОТО

преди 6 години

Най-мързеливата и страхлива зодия :)Много са смели и отворени сред по-слаби от тях, но адски много завиждат на всички по-успели и даже злословят!Мързи ги да се мръднат и все отлагат до последно, за да може някой друг да им свърши работата.Обиждат, но самите те са много тънкообидни.Егоисти и безотговорни....

26

до 4

преди 6 години

Не си общувала с истински, типичен Овен. Това, което описваш са някакви женски номера просто.

25

Анонимен

преди 6 години

Мен ме кефят. Поне са истински.

fallback