Снимка: Elle
fallback

Любовният живот на звездите е на показ. Малцина са тези, които държат личните преживявания да останат далеч от прожекторите. Защо креватните забежки и гаджетата, особено ако и те са известни, носят голяма популярност и запазено място в медиите.

Ще ви запознаем с любовни истории, които са останали скрити или са добре забравени. И със сигурност за някои от тях не сте предполагали. След като в първата част ви запознахме с пет двойки, които определено са неочакван тандем, следва и втората звездна порция.

Мила Кунис и Морган Фрийман

На пръв поглед романът между двамата актьори изглежда невъзможен, но пък го е имало. Запознати твърдят, че Мила Кунис, когато е била на 19 години, имала свръх амбицията да покори Холивуд. И ракетата-носител била Морган Фрийман. Мила не се посвенила да скочи под чаршафите на Морган, независимо, че по това време имала връзка с Маколи Кълкин. Дори била на път да се омъжи за него. Бракът така и не се състоял, като не се знае дали причината е забежката на Кунис. За сметка на това Кълкин губи борбата с наркотиците по това време и се срива - и в личния, и в професионалния си живот.

Останалите забравени или скрити любовни истории на звездите - четете в Tialoto.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

6

ГАДОРЯН

преди 6 години

Мммм вдигнала е палатката на Чичо Томовата колибка хахаха

5

Цуци

преди 6 години

Поредната фалшива новина. днес бг можете ли да постнете линк, който да подкрепи това твърдение?

4

НАТОЧЕН

преди 6 години

На Кунис няма да и простя,ще види звезди по бял ден.Ама като гледам и тя се енасочла към черните палки в Холивуд.Имам и една позната в България,само на черни палки налита

fallback